Голямата Нери Терзиева напусна този свят след тежка болест!

Новината, че голямата журналистка Нери Терзиева си е отишла, натъжи цяла България днес. Както стана ясно, тя е починала в болница в Пловдив, след дълго и тежко страдане от диабет. Болестта се е обострила до крайност през последните месеци, а Нери е била драстично отслабнала и бледа, това разкриха опечалени нейни познати.

Хиляди са хората, които отдават почитта си към Терзиева, социалните мрежи преливат от постове и нейни снимки. Един от първите, които също изказа мъката си, е Слави Трифонов. Бившият вече шоумен и сегашен политик излезе с разтърсващи думи в страницата си, а знаем, че с Нери Терзиева бяха добри приятели от толкова много години.

"Много, наистина много са хората, които познавам и то от целия свят. Просто такава ми беше работата. За малко хора обаче мога с ръка на сърцето да заявя, че са добри хора. Нери Терзиева е един от тези хора - добър човек. Днес с огромна мъка научих, че си е отишла. Тя бе не само добър, но и широкоскроен, щедър, отзивчив, умен и прекрасен човек.

Тъжно ми е, че няма много хора като теб, Нери! Но най ми е тъжно, че теб вече те няма", през сълзи сподели Слави Трифонов. Много други видни наши личности, колеги на Терзиева, приятели и дори най-обикновени хора, които не са я познавали лично, отдадоха почитта си към нея. Светло й небе!