Марта Вачкова и Зуека аут от концерта – разпоредил Слави Трифонов

Изпълнителите на едни от най-емблематичните хитове на Ку-ку бенд няма да стъпят на грандиозния концерт на групата на 25 април в зала „Арена Армеец”, когато е 20-ият рожден ден на музикалната банда – разкрива „Уикенд”. Лично Слави Трифонов разпоредил кой от бившите актьори и музиканти, преминали през неговото шоу, да бъде поканен – отбелязва изданието. На грандиозния концерт, чийто билети са вече разграбени, заедно с Годжи и Маестрото ще пеят беквокалистките Деси Добрева, Алекс Раева, Нели Петкова и Нина Николина. Въпреки бягството от „Шоуто на Слави” на перкусионистите Лили Йончева и Калин Вельов, които заминаха да учат в Холандия, те също са получили покани да се включат в мащабния проект.

[caption id="attachment_438584" align="alignleft" width="300"]Slavi-Marta-28 Марта е на нож със Слави от години[/caption]

Не е тайна, че от години Слави Трифонов е в критични отношения с Марта Вачкова, Зуека и Тончо Токмакчиев още от напускането им на „Каналето”. Дългия не само че не запази добри отношения със старите си колеги, но и поведе война срещу тях. Марта намрази гологлавия шоумен, след като биографичната му книга „За стърчането” видя бял свят. В нея Слави пише с ирония за нея, наричайки я Добринка и определяйки я като „академик в интригите”. Марта отвърна на удара с интервю, в което заяви, че Трифонов бил сам като куче. „Слави плюе по всички, които не са с него, а всички, които са с него, са прекрасни. Аз, дето съм голяма интригантка, приятелите ме носят на ръце, а той е сам като куче” – опита се да го уязви Мартина Вачкова. Раздялата на Слави Трифонов със Зуека настъпила през далечната 1997 г. Васил Василев зарязал учиндолеца непосредствено преди тогавашното турне на „Каналето” и това било тежък удар за Дългия. Оттогава двамата не са си продумали. Според екипа на Дългия той бил готов да се помири с тях, но нито Марта, нито Зуека искали да чуят за него.