Мартина била жената, с която Слави Трифонов искал да остарее

Въпреки, че е имал много любови и досега е преживял много раздели, Слави Трифонов е тотално съсипан от краха на връзката му с Мартина. Дългия беше луд по нея и правеше всичко за нея. Той беше готов да поднесе света в краката й, коментират запознати.

Макар, че не допускаше нищо да й липсва, кръшната балерина реши да го замени с треньора си бокс Коко. Шоуменът не е от хората, които лесно се влюбват. Мартина беше жената, заради която той беше готов на всичко. Той смяташе да й предложи брак, разказват запознати.

Заради нея къщи парцел от пет декара в пернишкото село Кладница. Учиндолецът имаше намерение да вдигне там същински палат за своята принцеса Мартина. Той оставя изцяло на нея избора на проекта за къщата. Балерина избра сама всичко до най-малките детайли по отношение на интериора и екстериора.

Тъй като Слави не желае нищо да му напомня за невярната му любима, се е отказал от проекта, избран от нея. Той предпочита да плати десетки хиляди левове за нов проект, отколкото да живее в дом, в който всичко му напомня за Мартина, пише ПИК.

[caption id="attachment_455481" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов тотално съсипан след раздялата си с Марртина[/caption]

Шоуменът не е се е отказал от идеята да си построи имение върху огромния парцел, който купи. Той се надява, че там ще бъде домът, в който някога ще заживее с любимата жена.

Както вече стана ясно в момента той има връзка с атрактивна блондинка, която също се казва Мартина. Красавицата работи във фитнес център от известна верига. Визуално тя много прилича на Мартина Огнянова, не само по цвета на косата.

За разлика от предшественичката си, настоящата приятелка на Слави Трифонов не се впечатлява от скъпите подаръци, които той й прави.