След множеството измислици, които жълтите медии постоянно бълват по адрес на Слави Трифонов, той изригна в профила си в социалната мрежа Фейсбук, че слуховете за смъртта му са преувеличени.

 

По време на лайфа във Феуйсбук той заяви, че е задал много въпроси и е направил редица интервюта. Не скри обаче, че не одобрява медийната среда у нас.

Пред колегата си Ивайло Вълчев той недоумяваше „защо са го опънали тук“.

 

След това той продължи мисълта си, заявявайки, че сякаш напук на всичко имаме интернет и сега всеки един може да се прави на журналист.

Слави Трифонов бе категоричен, че човек трябва да говори само в случаите, в които наистина има какво да каже. Закани се, че ще отговори на всички зададени въпроси под лайфа във Фейсбук.

 

Първият от въпросите бе личен. На питането дали е добре, Трифонов отговори с категорично „Да“ и посочи, че слуховете за смъртта му, са силно преувеличени.

Очевидно отново има неразбрали, които го попитаха дали, ако влезе в парламента, би направил коалиция с ГЕРБ.

Шоуменът и политик отговори с категорично „не“, при това повторено неколкократно.

 

В заключение в отговор на въпроса дали би останал в политиката, аго загуби предстоящите избори, той посочи, че за него политиката е средство за реализиране на намеренията на група хора, а не цел.

Източник: blitz.bg