Не може да стои изправен повече от няколко секунди

Лидерът на ИТН Слави Трифонов е изправен пред нов сериозен здравословен проблем. За него сподели дясната му ръка Тошко Йорданов.

От думите му става ясно, че наскоро шефът му е бил изправен и пред още един здравословен проблем. Йорданов уточнява, че точно той е причина за сериозното нарушение в двигателните му способности напоследък.

Слави Трифонов изправен пред нов здравословен проблем

В този ред на мисли Тошко Йорданов бе категоричен, че Слави Трифонов в никакъв случай не се крие в тъмна стаичка, нито пък е Волдемор.

В ефира на БНТ той уточни, че след прекарания през миналата година коронавирус, Слави Трифонов е отключил страничен ефект, отразил се пагубно на кръста му.

Поради тази причина от месеци насам лидерът на претърпялата пълен крах ИТН не може да движи долната част на тялото си. Освен това е измъчван от постоянни и много силни болки в областта на кръста. Именно това е и причината, поради която обикновено се снима седнал на кожения диван, от който прави обръщенията си в социалните мрежи.

Йорданов издава още, че Слави Трифонов не може да стои прав повече от няколко секунди.

От разказите на Венелин Венков и Цветан Недялков пък става ясно, че шефът им вече изпитва невъзможност да изкачва стълби. Невъзможни са му и всякакъв вид физически дейности, дори и такива, които на пръв поглед изглеждат елементарни.

Източник: retro.bg