- Вземи 1-2-3 приятелки да отбележим празника. Подаръци ще има за всички от сърце…

- Колко момичета Ви трябват?

- 2-3, но ми се иска и ти да дойдеш…

- За цяла нощ ли?

- Да. Снимки и колко голям подарък искат…

- За Ивана 1,6 за цяла вечер, страшна купонджийка, от нашите е. И тя и тази другата…

- Не е ли много? Не за парите, а за принципа?…

 

Скандалният диалог, сякаш излязъл от бардаците на Лъвов мост, е част от тайни чатове, изпращани от дъщерята на Мартин Нотариуса до нейна “съдружничка” в сводническия занаят.

Мария Божанова, за която в предишен материал Ви разказахме как е принуждавала момичета да проституират, изпраща указанията по вайбър до нейна “колежка”, с която уговарят поредната порция свежа плът за перверзен купон, на който неприлично богати господа очакват разкрепостени млади дами да се раздадат на макс.

 

Апаратът, от който “Мадам Миа” е набирала жертви за гнусния бизнес, най-вероятно отдавна е сменил собственика си, което обяснява как меко казано смущаващата кореспонденция се е озовала у нашите източници. 

 

От скрийншотите, които представяме на вниманието на читателите, недвусмислено се разбира, че госпожица Божанова още през 2021 г. е била сред най-оборотните сутеньорки на нощна София, а номерът й е бил сложен за бързо набиране в телефоните на платежоспособни и жадни за извращения клиенти. Нищо чудно някои от тях да са били авери на собствения й баща и редовни посетители на стопанисвания от него SS клуб, допълниха информаторите ни.

 

Според тях е твърде възможно съвсем скоро да лъснат имена на ключови магистрати и топ полицаи, поръчвали сладости от щерката на Нотариуса докато татко й по същото време е разнасял куфарчета с кеш в кабинетите им. Както се казва - единият раздава, другият усвоява, а авоарите остават в семейството, не сдържаха иронията си запознати с мръсните тайни на съдебния лобист и развратната му наследница.

 

От чатовете става ясно още, че Мария Божанова, позната сред секс труженичките като “Мадам Миа”, е настоявала да получи популярни пеперудки, не случайно пита дали едно от момичетата, на име Анджелина, не е записало песен наскоро. Все пак тарифата му е 1600 лв. на вечер, а в бранша е публична тайна, че суми от този порядък се плащат само ако “жертвата” има музикална кариера или поне се е снимала в някое риалити. След като не получава утвърдителен отговор, наследницата на Нотариуса го удря на пазарлък и заявява, че това са твърде много пари.

 

Друга част от пикантния диалог разкрива, че “съдружничката” й също практикувала древната професия, а Миа настоява тя лично да се присъедини към партито, тъй като й била “топ желание”. Дали намеква, че двете ще спретнат горещо лесбо шоу на клиентите, можем само да гадаем, но е факт, че смс-ите не оставят сянка на съмнение с какво невръстната девойка си е вадела хляба под покровителството на зловещия си татко.

 

Припомняме, че през м. август т.г медията ни ексклузивно съобщи, че придобилата печална медийна слава покрай убийството на баща си г-ца Божанова, която от половин година гастролира по телевизиите, надянала маската на “многострадална Геновева”, всъщност осигурява необяснимо високия си стандарт на живот и маркови парцалки с проституция и сводничество.

 

Поредният резил на фамилия Божанови стигна и до Народното събрание, където депутат внесе сигнал до вече закритата комисия за Нотариуса, разказващ как застреляният лобист е оказвал натиск над полицаи и прокурори да смачкат досъдебно производство за сутеньорство срещу дъщеря му.

 

Авторите на писмото се позовават на прокурорска преписка номер 20116/22, според която през 2022 г., когато Нотариуса все още е жив и вършее в съда и прокуратурата, ГДБОП хваща дъщеря му и още две момичета - Любомира Михайлова и Леорета Авни Ашани-Трайковска, почти на калъп с клиенти. До реализацията се стига след жалба на други млади дами, принуждавани да продават телата си на богати мъже от Мария Божанова и дружките й. Като истински професионалистки, госпожиците се подвизавали с “артистични” псевдоними. Мария ползвала никнейм “Мия”, а колежката й ходела по адреси като “Божидара”, твърдят подателите на сигнала.

 

Явно наследила предприемчивия дух на баща си, тя решила да завърти по-крупен бизнес от тънкия занаят, ангажирайки двете си аверки Любомира и Леорета. Когато “предприятието” се разраснало, оправната госпожица започнала да склонява и други свои посестрими да тръгнат по наклонената плоскост, осигурявайки им клиенти с тлъсти портфейли и прибирайки парсата. Така на крехките 25 години, родената и израснала в Люлин “Мия” можела да се радва на забележителни материални екстри и впечатляващ гардероб. За параван на срамотиите й служела основаната по-рано от нея фирма  „Мия-Ан Груп" ЕООД.

 

Прът в колелата на “бизнеса” сложили няколко от ангажираните пеперудки, които подали жалба в полицията, че са били заплашвани от Мария Божанова и принуждавани да продават телата си, пише още в сигнала до парламентарната комисия.

 

Научавайки за проблемите на дъщеря си с правосъдието, Мартин Божанов решил, макар и с огромно закъснение, да влезе в ролята си на родител, измъквайки малката пачавра от хватката на Софийска градска прокуратура. Дали срещу тлъст рушвет, или в типичния си стил – чрез заплахи и изнудване на прокурори, от ръководител на ОПГ Мария става свидетел и то защитен, ангажирайки се да пропее срещу съдружничките си – сутеньорки.

 

Делото се очаквало да влезе в съда до края на тази година, но г-ца Божанова нямало да седне на подсъдимата скамейка, т.к. вездесъщият й татко очевидно я пази все още, макар и от отвъдното.

Очаквайте още скандални чатове и продължение на подвизите на Мадам Миа

Източник: crimesbg.com