Скандалната истина за раздялата на Венелин Петков и Николета Маданска видя бял свят.

 

За никого не е тайна, че двамата са родители на двама невръстни синове. Дори и те обаче не успяха да ги сплотят като двойка.

 

Според запознати Николета и Венелин се разделили малко след появата на втория им син – Михаил. Пред приятелки спортната журналистка споделила, че именно тя е пожелала да се разделят, а причина за това й решение станал тежкият характер на Венелин Петков.

 

След като преди две години бе отстранен от директорския пост в bTV, Петков станал твърде сприхав, а Николета го издържала все по-трудно. Освен това не взимал активно участие в грижите за наследниците им. Тя едва смогвала да се оправи с невръстните деца.

 

След появата на втория им син, Маданска изпаднала в тежка следродилна депресия, но за съжаление не срещнала нито разбиране, нито подкрепа от страна на половинката си.

Тъй като вече се чувствала скапана от непрестанните претенции на Венелин, блондинката решила, че ще е по-добре да си събере багажа. Така и направила, и се върнала при родителите си в Лозен.

 

Бившите колеги на Венелин Петков са наясно с ужасния му характер. Той неведнъж си е позволявал да ги обижда и унижава публично, освен това крещял ежедневно. В този ред на мисли всички те били изумени как Николета Маданска го е изтърпяла толкова дълго време.

Източник: hotarena.net

Скандалната истина за раздялата на Венелин Петков и Николета Маданска