Гери-Никол отново се забърка в скандал, като публикува сексапилни снимки в мрежата. Скандалната изпълнителка подпали социалната мрежа след публикуване на провокативните снимки, а също така и допълни, че е „готина и луда“.

На фотосите тя е с оскъдно количество дрехи и в провокиращи пози на фона на океана. Вероятно кадрите са от скорошното й пътуване в екзотична Доминикана.

Въпреки разкрепостеното си поведение и излъчване тя за първи път си позволява такава откровеност за живота си и по такъв начин да отговори на баща си.

Не се знае какво е последвало след отговора към баща й, но русата изкусителка определено не спира да качва горещи снимки в социалните мрежи. Забележката е била, че според него тя се лигави в Инстаграм.

Все пак отговорът й е оставил баща й без думи, след като тя гордо е заявила, че не смята да се променя заради хорското мнение.

 

Изкусителната изпълнителка споделя, че родителите й помагат много и без тях нямаше да бъде този човек и артист. Майка й се занимава със счетоводството, но Гери-Никол държи да бъде в час с бизнеса и да е наясно с всичките му детайли. Тя също така учи индустриален бизнес и предприемачество.

 

Въпреки провокативния си имидж тя се определи като осъзнат човек, знаещ какво иска от живота и постигащ целите си.

Източник: blitz.bg

Скандалната Гери-Никол шокира баща си, остави го без думи СНИМКИ 18+

Скандалната Гери-Никол шокира баща си, остави го без думи СНИМКИ 18+ - Снимка 2

Скандалната Гери-Никол шокира баща си, остави го без думи СНИМКИ 18+ - Снимка 3

Скандалната Гери-Никол шокира баща си, остави го без думи СНИМКИ 18+ - Снимка 4