Има вероятност Преслава да се окаже замесена в убийство

Скандалът около Преслава се разраства с пълна сила. Твърде вероятно е да окаже, че тя е прикрила убийство.

Вчера Нова тв разкри престъпническа схема, в която са замесени служители на КАТ и извършители на произшествия на пътя. В първото скандално разкритие изплува името на Преслава. Както вече стана ясно, нейният шофьор Иван Сарафски е убил човек навръх Никулден миналата година.

Подчиненият на фолкаджийката е прегазил възрастен мъж на пешеходка пътека в Пловдив. Оказа се, че във фаталната нощ в автомобила е била и самата Преслава, научи Хот арена. Същата вечер тя е имала участие в Пловдив. И въпреки, че изпълнителката отрича, факт е, че същата вечер тя е забавлявала пловдивчани в известен нощен клуб.

Малко преди да седне зад волана, Иван Сарафски употребил голямо количество алкохол. По разкази на очевидци същата вечер той употребил и бял прах.

[caption id="attachment_445036" align="alignright" width="300"]Преслава Преслава е била в колата във фаталната нощ[/caption]

Твърде вероятно присъствието на Преслава в колата е станало причината полицаите да предложат вариант за потулването на случая, Както вече стана ясно Сарафски е платил на катаджиите и на Борислав Ташев да поеме вината му.

Сарафски и Ташев са баджанаци. Все още не е ясно каква е сумата, която е получил Ташев от близкия си, за да поеме вината върху себе си.

Въпреки, че Преслава отрича за познанството си с  Иван, фото фактите говорят друго. Както стана ясно, в мрежата изплуваха десетки снимки, доказващи не само, че Сарафски работи за нея, но и двамата са били много близки.

Преслава категорично отказва да коментира случая и опита на медиите да я открият за коментар, за сега удря на камък.

Шофьорът й признал вината си, както и останалите замесени в схемата. Сарафски може да остане зад решетките между 8 и 15 години, а неговите съучастници между 5 и 10 години.