Печално известният като зам.-кмет на Перник Денислав Захариев, който се намести в Общинския съвет, се опитва да пробута за областен управител в кабинета на ПП и ДБ… своята леля Валентина, издава източник от миньорския град.

 

Според подателя, Перник е пропищял от шуробаджанащината, която властва в общината. Алкохолно зависимият Денислав и палавата му жена – полицайка използват Георг Георгиев, на който самият той е кум, за да завладеят и областната управа.

 

Скандал: Проваленият зам.-кмет на Перник Денислав Захариев бута леля си за областен управител при ПП-ДБ (СНИМКИ)

Целта била лелята на перничанина Валентина Страхилова Генадиева – Димитрова да бъде пробутана за губернатор в кабинета на ротационния премиер Николай Денков.

Проваленият зам.-кмет Денислав стана известен преди няколко години, след като бе пребит от футболни фенове.

 

Скандал: Проваленият зам.-кмет на Перник Денислав Захариев бута леля си за областен управител при ПП-ДБ (СНИМКИ) - Снимка 2

Запалянковци от агитката на футболния клуб Миньор нашамариха безапелационно зам.-кмета на Денислав Захариев и неколцина негови приятели, пише Za Pernik.com през 2017. След края на мача между Миньор и Германея, който завърши 1:1, част от агитката на Миньор заподозряла, че мачът е продаден от групата около Захариев и набързо раздала правосъдие.

Източник: narod.bg