Очевидно в последно време моделът и инфлуенсър Алекс Богданска си е повярвала толкова много, че се е взела за твърде важна.

Прави впечатление, че в последно време на бившите съпрузи Петканови не им върви много на пътя. 

Само преди няколко дни Даниел Петканов изрева от агресия на пътя, в която разбира се той също има заслуга, при това немалка. След него и бившата му съпруга Алекс Богданска се похвали с „изпитания“ на пътя – сдобила се е с глоба, при това поредната.

В социалните мрежи Алекс Богданска бе попиляна заради наглостта й да се жалва в мрежата от случилото се. 
Припомняме, че тя се похвали на стори, че не е тя, ако не й сложат скоба на колата поне веднъж в седмицата. В същото време прави впечатление, че на суитчъра й на кирилица е изписано „Бунт“.

Това далеч не е първият път, в който Алекс Богданска се хвали с неправилно паркиране и в резултат се е сдобила с жълта скоба на автомобила си. 
Оплакването й обаче даде повод на голяма част от последователите й да я подиграят, че изглежда инфлуенсърството я е научило да не плаща за нищо и сега сърце не й дава да пусне СМС за синя или зелена зона.

Предвид факта, че наскоро се върна от работен ангажимент в Лондон, откъдето е прибрала солиден хонорар, едва ли 30 лева за скоба могат да я съборят.
Източник: show.blitz.bg
 

Скандал! Алекс Богданска се взе за много важна! Вижте какво си позволява!