Наследникът на президента Румен Радев изчезна безследно.

 

Запознати издават, че Георги Радев се укрива повече от половин година в социалните мрежи.

 

19-годишният президентски син заличи всичките си следи в мрежата и е изпаднал в абсолютна нелегалност веднага след абитуриентството му през май тази година.

Така и не става ясно дали е продължил обучението си, тъй като никъде не е отбелязал дали е студент и ако е така – евентуално в кой университет учи.

 

Имената му не могат да бъдат открити и в списъците с кандидат-студенти от последната кампания на ВУЗ-овете през есента. Не е изключено да учи зад граница както преобладаващата част от наследниците на политическата класа у нас.

 

За последните шест месеца синът на Румен Радев е публикувал само една снимка, на която е с нова прическа. На въпросната снимка Георги позира с черни дрехи с начумерен поглед насред нощна обстановка. Освен това от година е далеч и от спортните среди, след като изненадващо прекъсна футболната си кариера.

 

Президентският наследник изкара в отбора на ЦСКА до 19 години само един сезон, тъй като така и не успял да покрие високите изисквания, наложени от треньорите. Както е известно в академията на червените дисциплината е едно от нещата, на които се държи изключително много. За никого не е тайна, че това не е сред силните страни на президентския син.

Източник: retro.bg

 

Синът на президента Румен Радев изчезна безследно