Синът на бившата тв водеща Нели Атанасова – Иво Карамански-младши е успял да се съвземе след тежкия инцидент, който преживя в Холандия.

Припомняме, че в резултат на катастрофата, той изгуби лявата си ръка т китката надолу.

За щастие, медицината и технологиите са много напреднали и младежът се сдоби с модерна протеза, която изплаща доведеният му баща – Александър Сано.
 
„От няколко години се предлагат бионични ръце, които са командвани от импулсите на мускулите. Този крайник буквално може да върши всичко, някои стигат до 80-90% да върнат функционалността на истинската си ръка", обнадежден е актьорът за наследника на Нели Атанасова от извънбрачната й връзка с криминалния бос Иво Карамански. 

Разбира се, както вероятно сами се досещате, протезата не е никак евтина, но за щастие Сано имал възможността да я осигури.
Актьорът осинови младежа преди години и към днешна дата официално е негов баща. Той винаги се е гордеел с това, че е много близък с детето на съпругата си.

Екранният Косъм от сериала „Под прикритие” казва, че Иво е пример за всички, които са преминали през подобна ужасна травма, защото духът му не е паднал след преживяното.
Изглежда, 25-годишният Карамански психически се справя добре с промяната, дори има силата да се шегува със себе си. 
"Киборг, второ ниво", написа той в социалната мрежа. Сега Иво успява да живее нормално и продължава да се занимава с любимите си дейности.

Освен всичко друго, синът на Нели Атанасова се е загаджил от няколко месеца с инфлуенсърката и влогърка Антоанет Пепе. Тя се радва на сериозна популярност в Инстаграм и дори издаде книга наскоро.
Възлюбената му е със 7 години по-възрастна от него, а и има три деца от двама различни бащи.
На дребната блондинка й се носи славата, че често сменя мъжете, а Иво е поредният, който е оплела в мрежите си.

Хубавото е, че тя го приемала дори с дефектите му, а той пък нямал нищо против децата и миналото й.
Иво вече е запознал Антоанет с родителите си. Още през август Нели публикува обща снимка с кандидат-снахата от плажа и написа: „Любимото ми море с най-любимите ми хора”. 

През лятото Карамански и Пепелджийска бяха и във Видин, където Сано снимаше сериала „С река на сърцето”.
Запознати издават, че инфлуенсърката и актуалното й гадже се познавали отдавна, но чак сега отношенията им станали интимни. Тя е известна и с това, че бързо забременява от новите си тръпки. Дали историята ще се повтори и с Иво Карамански, който все още няма свои деца, предстои да разберем.
Източник: Уикенд 
 

Синът на Нели Атанасова – Иво Карамански-младши си показа протезата