Младата певица още таи любовни чувства към бащата на дъщеричката си

Симона Загорова, която послуша съветите на  известната си  майка си да зареже  Дани Милушев напук на нея отново е започнала да се среща с таткото на Галина. Явно все още не е забравила любовните трепети.

Глория направи всичко възможно да радели дъщеря си от неблагонадеждния  Даниел Милушев. Който така и не успя да се дипломира, нито пък похваща работа и смяташе да живее на гърба на жена си и на подаянията на тъща си, която е доста богата.

Само преди десетина дни Симона и Дани били засечени в малко ресторантче в Несебър, а после се усамотили в непретенциозен хотел. По това време тъщата Глория се намирала на малко километри от влюбените. Тъй като примата на фолка има собствен апартамент в Слънчев бряг. Но те се крият от нея защото на всички е ясно, че провинциалния татко никак няма да е добре дошъл в дома на певицата.

Симона Загорова пренебрегна Глория и зад гърба й се среща с Дани Милушев (Подробности)
Преди 2 г в Несебър когато още бяха заедно

Симона Загорова била дала обещание на властната си майка, че любовната й история с Милушев е приключила завинаги и се кълняла, че няма да се вижда с него. Само, че всъщност истината се оказа различна. Младата майка и певица е принудена да се крие от Гло и да се среща с таткото на Галина по треторазрядни хотели и ресторанти, да не научи русенката.

Източник: Блиц