Симона Загорова рязко напълня, Глория я води на д-р Емилова

Щерката на Глория – Симона Загорова, е едва на 18 години, но вече се бори зверски с излишните килограми – отбелязва „България днес”. Както се казва – генетиката не е куха наука и в случая за младата госпожица тази приказка важи с пълна сила. Тийнейджърката е копие на майка си и е пухкава точно толкова, колкото беше Глория в началото на кариерата си – коментира изданието. През последната година Симона Загорова, която е прохождаща певица, рязко напълня и излишните й килца личат отвсякъде. Младата дама е наляла бузи и е оформила плашещо закръглени бедра, като спокойно задминава майка си по размери.

[caption id="attachment_429350" align="alignleft" width="300"]Симона Загорова В момента Глория има по-стройна фигура от щерка си Симона Загорова[/caption]

Ако доскоро килограмите не пречеха на щерката на Гло, то през последните месеци младата изпълнителка се е видяла в истинско чудо. Причината е, че идващата пролет Симона Загорова завършва училище и трябва да изглежда добре за абитуриентския си бал, а продължавайки с пиците и пастите, това няма как да се случи. Младата госпожица е стигнала до извода, че с тези размери няма да влезе в никоя от скъпарските рокли, които е набелязала за специалната вечер, и колкото се може по-скоро трябва да разкара излишните мазнини от себе си. Глория моментално се притекла на помощ на наследничката си, разбирайки, че нещата са сериозни и външният вид на дъщеря й ще изиграе решаваща роля и в бъдещата й кариера на певица. Примата на фолка е позволила със Симона Загорова да се заеме лично д-р Емилова, която години наред контролира килограмите на Глория. Така напоследък майка и дъщеря заедно топят излишните мазнини, подлагайки се на зверски глад, за да заприличат на стройни фиданки – отбелязва изданието. Симона Загорова има твърд характер и вероятно ще успее да отслабне, така както е намислила. Майка й също навремето отхвърли излишните килограми – коментират техни познати.