Силвена Роу, която очевидно се е отказала от bTV, не се е отказала изцяло от телевизията. Топ готвачката се присламчва все повече към конкурентната Нова тв, където има вероятност скоро да се установи на работа. Не е изключено напролет да изгрее при колегата си Виктор Ангелов в новия сезон на „Хелс Китчън“.

 

Вече повече от година атрактивната кулинарка дава недвусмислени сигнали, че има желание да стане лице на Нова тв. След свалянето на предаването й „Моето звездно парти“, тя се стараеше да е лоялна към доскорошните си работодатели и не се появяваше при конкуренцията. След като стана ясно обаче, че те няма да й дадат ефир за нов сезон на шоуто, нито пък я поканиха в „Мастършеф“, започна да търси и ново поле за изява.

 

Силвена Роу ли ще е силният коз на Нова тв в битката за рейтинг напролет?

Тя се появи на парти на Нова тв, а на балотажа бе поканена при Лора Крумова, за да разкаже за новата си кулинарна книга. Както е известно Силвена е имала редица предложения за работа в Нова тв, но ги е отказала. Тази линия на поведение към днешна дата вече не е актуална и тя показва подчертан интерес към работата в Нова тв. Същевременно не пропуска случай да сподели колко добре се чувства в компанията на предишните си колеги от „Мастършеф“ – Михалчев и Токев.

 

Напролет „Хелс Китчън“ ще трябва да се бори за рейтинг с Ергенът, тъй че по всяка вероятност Нова тв ще събере Силвена, Виктор Ангелов, Петър Михалчев и Андре Токев, осигурявайки истинско зрелище за феновете на кулинарните формати. Да не пропускаме и планираното от bTV риалити за бременната Николета Лозанова, което се очаква да е истински хит. Затова Нова тв трябва да има селен коз, който най-вероятно ще е Силвена Роу, заедно с останалите големи звезди от „Мастършеф“.

Източник: Уикенд