За целта националистът пристигнал във Варна

В публичното пространство се носи мълвата, че председателят на партия „Атака” – Волен Сидеров отново се подвизава във Варна.

Твърди се, че той пристигнал в морската ни столица, за да поиска среща с пострадалия при скандала на летище „Варна” полицейски служител Костадин Колев. На този етап информацията не е потвърдена официално нито от Сидеров, нито от централата на партията.

Припомняме, че заради случилото се на летището, обвинител номер едно на България поиска депутатския имунитет на Сидеров.

[caption id="attachment_262586" align="alignleft" width="300"]За целта националистът пристигнал във Варна За целта националистът пристигнал във Варна[/caption]

Вестник „Стандарт” отбелязва, че пред централата на Областната дирекция на МВР във Варна се забелязва засилено присъствие на униформени полицейски служители. Някои от медиите твърдят, че то е именно зарази очакваното пристигане на Сидеров и неговите съпартийци в дирекцията.

Говорителят на местното полицейско управление Ивана Милева обаче опроверга предположенията и подчерта, че пред сградата няма засилено полицейско присъствие. Групите полицейски служители тръгват в командировка, а друга част се събират за обучителни мероприятия. Макар за днес да бе насрочен и митингът на националистическата партия пред американското посолство в София, усилено се твърди, че Волен Сидеров е отседнал в хотел „Одесос” във Варна заедно с няколко съпартийци.

Хора, свързани с „Атака” също потвърдиха присъствието на Сидеров във Варна и допълниха, че той е настанен в президентския апартамент на хотела, пише Новини.бг.