Наследницата на основателя на ВИС – Ивона, влага луди пари във фермерски бизнес край Кюстендил

Мистериозната наследница на част от богатството на групировката ВИС – Ивона, влиза мощно във фермерския бизнес. Единствената дъщеря на основателя на империята ВИС- Васил Илиев, смята да построи огромна кравеферма край кюстендилско село, където фамилията има наследствени земи.

По неофициална информация Ивона е наследница на десетки милиони и първоначалната инвестиция от 10 млн. лева в кравефермата не би я притеснила. Тъй като дамата си няма хал хабер от земеделие и животновъдство, фермерският бизнес тя щяла да повери на приятелката си Любима, чийто съпруг се слави като един от най-успешните фермери в региона.

Намеренията на Ивона били да вдигне ферма за стотици глави добитък, обзаведена с най-съвременна техника.

Щерката на Васил Илиев е семейна с две деца. Избягва светлините на прожекторите. Когато убиват баща й, тя е само на 9 години. След смъртта на Васил Илиев империята наследява брат му Георги Илиев. Той също е екзекутиран през 2006 г. и тогава богатството му наследява съпругата му Мая Илиева. Тя обаче съвестно овъзмездява останалите наследници на братята – дъщерята на Васил – Ивона, както и сестрата на братята – Мариана.

Ивона се е появявала публично само на едно събитие – заедно с леля си Мариана те връчват наградите на турнир по борба, посветен на братя Илиеви.

Щерката на Васил Илиев става краварка
Ивона е единствената наследница на основателя на ВИС Васил Илиев

Източник: „Уикенд“