Ето с какво се занимава щерката на Васил Илиев

Наследницата на Васил Илиев върти бизнес със своята леля. Ива Василева и кака на мафиота управляват заедно ВИГ 1. Името на фирмата буди асоциации с империята на покойните босове. Под предмет на дейност на дружеството, в регистъра за фирмите у нас е отбелязано строителни и ремонтни дейности.

Фирмата съществува от години. Ивона притежава по-голям дял от своята леля, научи "Галерия".

Въпреки, че младата дама живее от 20 години в чужбина, наскоро тя се появи за пръв път в светските среди. Повод за това стана турнирът по борба, който се проведе в памет на покойните братя. Изминаха 20 години от показното убийството на по-големия брат Илиев и 10 години от смъртта на по-малкия.

На турнира Ивона Илиева и леля й наградиха треньорите на покойните мафиоти, пише Хот арена.

[caption id="attachment_445201" align="alignright" width="300"] Васил Илиев Щерката на Васил Илиев с бизнес в България[/caption]

Щерката на по-големия брат даде интервю за известно издание. Тя сподели, че темата за баща й е изключително болезнена за нея. Ивона е запазила жив спомената за баща си. Обичта си към спорта тя дължи именно на своя баща.

Младата жена заяви, че винаги се натъжава, когато говори за мъртвия си родител. Фактът, че е израснала без баща винаги ще й тежи.

Дъщерята на покойния бос сподели, че е била едва на 9 години, когато баща й е бил убит. Веднага след смъртта му тя напусна България. Вуйчо я изпрати да учи в чужбина.

Убийствата на двамата братя остават неразкрити и до днес. Въпреки, че преди няколко месеца полицията съобщи, че Жоро Илиев е бил убит от Райко Кръвта, няма категорични доказателства за това.

Появи се дори слух, че Васил е бил ликвидиран по поръчка на Главния. Според твърденията, по-малкият брат искал да наследи империята му и затова поръчал убийството му.