Прави впечатление, че в последно време дъщерята на държавния глава Румен Радев – Дарина, се е разюздала много здраво.

 

Вероятно си спомняте думите на Самюел Бекет, гласящи, че всички сме родени луди, а някои остават такива.

В правотата му се убедиха всички, които присъстваха на премиерата на класа на проф. д-р Пенко Господинов „Отказал съм се, преди да се родя“.

 

Повече от два часа талантливите млади актьори от класа му играха със завидна лекота меланхоличните, тъжни и самотни образи на ирландския драматург, който получи Нобелова награда за литература.

 

Именно в първата част на спектакъла блесна президентската щерка Дарина. Тя влезе в ролята на невероятно красива жена, припомняща младостта на възрастен мъж. Господинът слуша записи на гласа си, направени на по-ранен етап от живота му – когато е на 39 години и говори за младостта си.

 

В образа на героинята си, Дарина му припомня какво е да си вдовец, взиращ се в млада червенокоса красавица, чиято красота е несравнима като мляко и мед.

 

Не само в „Последната лента на Крап“, където участва Дарина Радева, а и в останалите части от спектакъла, публиката стана свидетел на играта на талантливи млади хора, които не се свенят да излизат голи на сцената, с клоунски лица или пък в дрипи, тъй като са герои на Бекет.

Източник: hotarena.net

Щерката на Радев се разюзда здраво (ФОТО)