Щерката на Брендо участва в шокиращ чат в мрежата

Щерката на Брендо шокира социалната мрежа  Ask.fm, научи "България днес". Мрежата регистрираните потребители имат възможност да чатят с други потребители като всеки може да запази своята анонимност.

В случая анонимността не е запазена. Участници в чата са Лара Банева - щерката на Брендо и Теодор Тодоров - синът на разстреляния Иван Тодор - Доктора. Младежът пита тийнехджърката дали баща й е убил неговия баща.

Лара Банева отговаря с "Не" на този въпрос. Следва още един въпрос от страна на Теодор. Той пита Лара Банева какво казва Брендо за неговия родител. Мафиотската щерка отговаря с остър тон, че това не го засяга.

Следва още един въпрос от негова страна. Той я пита какво прави в момента Брендо. Лара Банева отговаря, че е много добре. Теодор й задава въпрос къде се намира мафиотът, но отново получава отговор с остър тон. Тя му отговоря, че баща й там, където пожелае.

[caption id="attachment_462499" align="alignright" width="168"]Лара Банева Лара Банева в скандален чат със сина на Доктора[/caption]

Покойният бос беше показно убит на 22 февруари 2006 година, когато тялото му беше пронизано от цели 15 куршума. От тялото на шофьора му бяха извадени десет куршума. Като заподозрян по случая на разпит беше привикан и Брендо. Двамата с Иван Тодоров бяха съдружници. Дни преди показния разстрел двамата се срещнали на тенис корт Малееви, където прекарали цели шест часа заедно.

Според запознати, тогава Брендо поискал услуга от покойния бос. Доктора се съгласил да изпълни исканото от него, въпреки че това би му създало големи неудобства. Само дни по-късно той е убит. Твърди, че Брендо му предложил съдружие за контрабанда на цигари и завладяване на пазара на Балканския полуостров.

През 2003 година също имаше атентат срещу покойния вече бос. За него също беше заподозрян Брендо, но това остана само предположение и вината му не беше доказана. Тогава той оцеля като по чудо след поставяне на бомба в колата му, пише БЛИЦ.