Холивудската знаменитост Мег Райън присъства на премиерата на новия документален филм на Майкъл Джей Фокс „Все още”, която се състоя в „Алис Тъли Хол” на Линкълн Център. Снимки от събитието бяха публикувани в изданието „Paxe Six”.

61-годишната актриса се появи за първи път публично,  след шест месечна пауза. Тя дойде да поздрави колегите си за премиерата на новия им проект. Звездата лъсна на събитието, облечена в класически панталон в сиво, блуза в червено  и черен шлифер. Тя позира пред фотографите в компанията на приятелите си, сред които бяха актьорите Елвис Костело и Бил Мъри. След като снимките се появиха в публичното пространство и станаха достояние на феновете на Мег, потребителите не й спестиха нито една критика относно външния й вид.  С който ги разочарова тотално.

Ще я познаете ли: Мег Райън неузнаваема на 61 (Какво направи с красивото си лице? – Снимки)

„Какво е направила  с лицето си, а беше такава красавица?”, „Мег Райън изглежда ужасно”, „Мег Райън и Мадона явно посещават един и същ пластичен доктор!”, са някои от хапливите коментари в социалната мрежа.

Припомняме, че пикът на звездната кариера на Мег бе през деведесетте години. Тогава Раън стана любимка на милиони зрители по света с ролите си във филми като „Когато Хари срещна Сали”, „Безсъници в Сиатъл”, „Имате поща” и много  други.

През 2019 г тя каза в интервю за „Таймс”, че си взема безсрочна творческа пауза, която продължава до днес.