Краката вече не го държат

Легендарният синоптик Минчо Празников вече е на 84 години и възрастта е нанесла сериозни поражения върху тялото му.

Оказва се обаче, че той е истински щастливец, тъй като за него се грижат редовно учениците му, които дори го водят редовно на разходки.

Ще се изненадате кой се грижи за легендарния синоптик Минчо Празников (ФОТО)

Сред тези, които постоянно полагат грижи за него е синоптикът Иво Андреев. Припомняме, че той дълго време информираше зрителите на bTV какво време ни очаква. Към днешно време той е част от екипа на БНР.

Иво Андреев е усвоил занаята именно от легендарния Минчо Празников. Въпреки завидната си кариера, той не е забравил за учителя си. Двамата излизат по традиция поне веднъж в месеца.

Андреев взема Минчо Празников от дома му и го води на кафе или пък в някоя сладкарница, където освен на ароматно кафе и някое сладко изкушение, се отдават и на сладки приказки.

Двамата разредили срещите си по време на пандемията по настояване на Минчо Празников, тъй като се притеснявал за здравето си, предвид, че го измъчват редица хронични заболявания.

Отскоро обаче отново съживили традицията. Прави впечатление, че в знак на благодарност винаги Иво Андреев плаща сметките.

Въпреки, че ходенето на легендарния синоптик става все по-трудно с напредване на възрастта, умът му все още е като бръснач.

Източник: retro.bg