Оказва се, че над скандалната Жана Бергендорф, са надвиснали доста сериозни проблеми – грози я петилетка в зандана. Припомняме, че след поредната й изцепка, тя прекара почти денонощие в ареста. Самоунищожителното поведение на иначе талантливата певица за пореден път й създаде проблеми със закона и тя бе задържана в нощта срещу сряда, като при ареста й е била силно неадекватна и видимо дрогирана.

 

Тя дори е нападнала полицаите с крясъци, обиди и ритници, което утежнява положението й.

Около 3,30 часа сутринта в сряда двамата с гаджето й започнали да буйстват и да чупят мебелите в по време на купон в апартамент на общ познат в столичния квартал „Овча купел”, където отишли да си допият. В един момент Жана взела нож и заплашила, че ще наръга гаджето си с него, а след това ще се самоубие. Домакинът се опитал да ги изгони, но звездата била видимо неадекватна и отказала да си тръгне. Наложило се да бъде извикана полиция, а Бергендорф била агресивна и срещу органите на реда. „Нещастници, знаете ли коя съм аз, бе?! Чували ли сте за Ейми Уайнхаус? Аз съм като нея!”, крещяла Жана.

 

Полицейски източници признаха, че 38-годишната изпълнителка е употребила няколко вида наркотици преди изцепката. Самата тя признала, че първо пушила трева, а после взела кокаин и амфетамини, които буквално размътили мозъка й. След като я качили в патрулката с белезници, тя започнала да реве истерично и да заплашва, че ще се самоубие в килията.

Поп певицата води тежка битка с алкохола и дрогата от години, но очевидно без успех. По настояване на собствената си майка, изпълнителката тръгна по психотерапия и прави опити да се отърве от зависимостта си. Бергендорф е признавала публично, че има проблеми с дрогата, без обаче да демонстрира каквото и да било разкаяние. В момента Жана е абсолютно отсвирена и от приятелите, и от близките си. Тя продължава да е на терапия със специалисти и се надява да преодолее пороците и слабостите си, за да си стъпи на краката.

 

През 2016 г. певицата бе закопчана, след като шофира друсана с кокаин и катастрофира. Година по-рано Бергендорф отиде в ареста за притежание на наркотици и нарушаване на обществения ред. При обиск на апартамента й беше намерен плик с марихуана.

 

Срещу изпълнителката на „Самурай” е образувано бързо производство за хулиганство и непристойно поведение срещу органи на реда. Тя бе пусната под гаранция от 1000 лева, след като прокурора се смили над нея, защото нямала никакви пари. След като я пуснали от зандана, Жана Бергендорф помолила конвоиращия я до съда полицай да й даде 6 лева на заем, за да си хване такси, тъй като имала само 4 лева в себе си на монети.

Източник: Уикенд