Филип Киркоров винаги е обичал екстравагантните образи и не спира да експериментира с външния си вид. Още от 2000-та година той реши да изглежда ярко и за предпочитане с много пера. А концертите му се превърнаха в истински шоута с много цвят.

На сцената изобилието от кожени палта, златни корони и пищността от блестящи  кристали изглеждат подходящи за Киркоров, но той се влюби в тези образи, че ги пренесе в живота.

Пред няколко години обаче певецът коренно промени стила си. Да, образите му пак са много закачливи, но са по-елегантни и по-малко скандални.

Ще го познаете ли? Филип Киркоров се превърна в млад блондин (Вижте певеца след корекциите – Снимки)

В социалната мрежа Филип Бедросович се появи със снежнобяла коса на вълни до раменете, без нито една бръчка на лицето и черна брада. Лицето на певеца с български корени си личеше, че е намазано обилно с фон дьо тен, но под него можеше да се забележи, че кожата му е доста опъната.

Ще го познаете ли? Филип Киркоров се превърна в млад блондин (Вижте певеца след корекциите – Снимки) - Снимка 2

Феновете в мрежата веднага започнаха да обсъждат новия имидж на руския крал на естрадата и коментират, че изглежда с 10 години по-млад. Той не крие факта, че си е направил няколко пластични операции и външния му вид се промени драстично.

Ще го познаете ли? Филип Киркоров се превърна в млад блондин (Вижте певеца след корекциите – Снимки) - Снимка 3

„Какъв красив млад мъжа, направо не го познах!”, „Това настина ли е Киркоров, много му отива дълга коса!”, „С всяка година става по-млад”,  споделят потребителите в мрежата.