Британски всекидневник припомня думи, преписвани на известната пророчица. Тя е предрекла, че ядрена катастрофа ще сполети земята и то само след една година – през 2023-та.

От медията обаче успокояват, че официално никъде не е записано такова нейно твърдение, а това са преразкази на хора, приближени до нея.

 Все пак от изданието съветват хората да имат едно на ум относно страшното предсказание.

Баба Ванга е известна с необичайните си способности да гадае и предсказва бъдещето, на нея се приписват предсказанията за Втората световна война,  възкачването на Хитлер на власт, създаването на ядрените оръжия, разпадането на Съветския съюз и много други.

Вангелия Пандева Гущерова, известна като баба Ванга си отиде от този свят преди 25 години, но нейните предсказания продължават да са с голям интерес от хората. Мнозина вярват, че каквото е предрекла ще се случи наистина.

Освен апокалиптичния сценарии за ядрен сблъсък между световните свръх сили, тя е твърдяла, че „голяма държава“ ще направи изследване върху хората с биооръжие.

Мнозина вярват, че тя е предсказала случилото се в Чернобил, катастрофата на руската подводница Курск, свалените кули на Световния търговски център и много други и това е достатъчно, за да се вземат на сериозно предупрежденията за ядрена заплаха.

Източник: retro.bg

Шокиращо: Вижте какво е предсказала Баба Ванга за ядрена война…