Излезе наяве шокиращо разкритие за зетя на Александър Антов

Както вече стана ясно, дъщерята на Александър Антов подозира съпруга си за убийството на своя баща. Това е споделила тя с разследващите още по време на първия разпит след като беше открито тялото на модния бос.

Въпреки, че все още няма водеща версия по случая, разследващите работят именно в тази насока - проверяват съмненията на Мая Антова, че зад покушението на баща й стои Стефан Миланов.

Те се засилват още повече от последните бизнес дела на бизнесмена Миланов, чиято репутация не е много добра. Факт е, че въпреки сложните схеми около прехвърляне на фирмените активи на "Агресия", собствеността им остава в близки до Александър Антов, а в това число е и зет му Стефан.

През 2014 година въпреки, че не е в добри отношения с модния бос, чрез фирмата си "Байт пропърти" Миланов придобива собствеността върху един от търговските обекти на "Агресия". Той купува от съдия изпълнител търговски обект, намиращ се на булевард "България". За 170 квадратни метра търговска площ той е заплатил едва 400 000 лв. През лятото на 2015 година той взима кредит на стойност от половин милион лева.

Точно е деня на разстрела на Александър Антов, зет му подписва друг договор за банков кредит. Той залага "Байт пропърти" за почти половин милион, въпреки че фирмата е оценена за близо милион, пише БЛИЦ.

Тези "съвпадения" потвърждават предположенията на Мая Антова за връзката на съпруга й с убийството на нейния баща. Миланов вече е бил разпитан, но е отказал тест с детектор на лъжата.

[caption id="attachment_469031" align="alignright" width="300"]Александър Антов В деня на разстрела на Александър Антов зет му е ипотекирал фирмата си, свързана с "Агресия"[/caption]

Между него и покойния Александър Антов от самото начало имало напрежение. Модният бос не го одобрявал за свой зет заради скандалната му слава. Повод за ескалация на напрежението между тях е и последният скандал между Мая Антова и Стефан, след който тя е постъпила в болница заради нанесения й побой.