Истината за смъртта на Людмила Живкова излезе наяве

Стефан Симеонов, който е бил пръв помощник на покойната Людмила Живкова, направи шокиращи разкрития. За пръв след смъртта на щерката на комунистическия лидер той проговори за кончината й.

Симеонов счита, че тя е убита заради таен проект, по който работела.

Наследницата на Тато възнамерявала да стартира иноватовен са страната ни проект. Идеите не се харесали на Русия. Тя планирала да се картотекират всички талантливи деца у нас, да се включат в обучение и след това да поемат управлението на страната във всяка една област.

Приживе Живкова създала Бяла книга на българското дете, имаща за цел да събере всички талантливи деца на едно място и да помогне на тези, които имат нужда от помощ. Тя е основала и две асамблеи, които за изключително кратък период от време успели да съберат над 10 000 последователи.

Дали  е случайно или не, но проектът на покойната щерка на Тато стартирал два месеца преди смъртта й.

Тя планирала да реализира проектите си в област Велико Търново. За развитието на проекта "Знаме на мира" тя планирала да се създаде колеж в местността Аркутино, в която да се обучават около 50 деца. Други 200 0т картотекираните, по план е трябвало да бъдат изпратени да учат в Канада, Мексико и Индия.

[caption id="attachment_450639" align="alignright" width="300"]Людмила Живкова Людмила Живкова е била убита заради проект, който възнамерявала да стартира[/caption]

Идеята била тяхното обучение да им осигури участие в групи от типа на Юнеско.

Людмила Живкова възнамерява да стартира подобна дейност и в Странджа, където децата бъдещи лидери да бъдат обучавани от световноизвестни учени.

Най-голямата мечта на щерката на политика била свързана със започването на проучвания за духовното обучение исихазма. Последователи на това мистично движение са православни християни от Странджа, които проповядват, че чрез вглъбена и искрена молитва вярващият може да се докосне до Бог, пише ПИК.