Шокираща случка, разиграла се в наводнените села в Карловско, остави всички без думи.

Оказва се, че тузари със скъпи коли прииждат от цялата страна към наводнените села, но не за да помогнат, а за да търсят келепира. Всички те, въоръжени с кофи и лопати, пълнят чували с умряла риба, мятат ги в колите си и заминават.

Местните хора издават, че се стигнало дори до масови безредици и бой на брега.
Боят между богаташите бил от алчност – кой да заграби повече от умрялата риба. Всички те се опитвали да вземат колкото е възможно повече чували с умряла пъстърва, разкри водещият на „Пълен абсурд“ по Нова тв – Румен Бахов. 

Измрялата пъстърва е отглеждана в рибарник, който обаче е бил пометен от придошлите води на р. Стряма. Някои от сдобилите се с безплатна пъстърва твърдят, че ще напълнят фризерите си. Жадните за плячка нарастват все повече и повече с всеки изминал ден, без дори да си дадат сметка, че замърсените пъстърви могат да им причинят хранителни отравяния. За това алармираха и собствениците на рибарника, уточни Виктор Николаев.

Неколцина мъже дори направили опит да разбият преграда на рибарника, откъдето да бъде изпусната още тонове пъстърва. Конфликтите между бракониерите вече са ежедневие и не правят впечатление на никого.
Източник: blitz.bg

Шокираща случка в наводнените села в Карловско смрази всички