Няколко дни след коронацията на Чарлз Кейт Мидълтън зарадва поданиците с появата си с най-малкия принц Луи. Само, че ликуването им не продължи дълго. Проблема е в това, че Катрин е отслабнала драстично, а кожата на лицето й изглежда повехнала с торбички и кръгове  под очите, появиха й се и доста бръчки.

Явно промяната с външния вид на уелската принцеса се е случил заради стреса покрай  коронацията, която бе събитие от световен мащаб и бе отразена в таблоидите по света.

Шок: Кейт Мидълтън повехна и се състари (Подозират принцесата в анорексия – Снимки)

Според тях Кейт видимо е уморена,  по време на стрес тя спира да се храни. А тялото й реагира на напрежението и в крайна сметка принцесата се изтощава. На Острова я сравняват с Даяна, която също е страдала от хранително разстройство- имала е булимия. С която се е борила цял живот.

Забелязва се, че освен че е отслабнала Кейт не само е тънка като вейка,  а и уморена от постоянните скандали в пресата покрай Меган и Хари, както и от повишеното внимание на папараците, които уморяват Катрин.

Още повече, че и с Уилям нещата не вървят много гладко в брака им. Според слуховете двойката е охладняла един към друг и принцът си има  любовница.Което допълнително се отразява на отдадената на семейството си британска принцеса.