Има предположения, че зад мръсния ход стои Галена!

Кой сътвори подлия номер на Преслава и Константин, това се питат всички в бранша, а и феновете им. Както се разбра, дни след пускането на новия им дует „Сладкото зло“, парчето бе изтрито умишлено от Тубата, защото вече бе навъртяло рекордни гледания.

Шок: Галена ли направи мръсотията на Преслава и Коцето?! (виж още)

Дуетът се превърна и в най-поръчвания по клубове и купони, а двамата изпълнители не скриха задоволството си. Всъщност те го правят постоянно – пускат песен, тя моментално става вайръл в нета. И... явно някой им завидя. А и както вече мнозина са убедени, това е техен колега.

Последните подозрения, които се увеличават наистина лавинообразно, са, че зад подлия номер с изтриването на песента, стои ръчичката на Галена. Както е ясно, двете с Преси бяха първи дружки преди години, но отдавна са смразени и не могат да се гледат. Причината – разбира се, конкуренция и коя е по-вървежната.

„Това никой не може да го докаже към момента, но е напълно вероятно Галена да е поръчала на някого срива. Който и да е бил, няма да постигне нищо, защото парчето вече е пуснато отново, но злобари, колкото щеш. А и в тая криза всеки е готов през тела да мине, но да наложи себе си“, коментират източници от чалга бранша.

Коцето и добричлийката Преслава обаче показват, че не им дреме и се наслаждават на триумфа.