Дългогодишният шеф на КТ „Подкрепа“ Димитър Манолов, който наследи д-р Константин Тренчев, наистина се бори със зъби и нокти за работното място на всеки, особено ако става въпрос за засукана блондинка, към която според мълвата не е безразличен от доста години насам.

 

65-годишният Манолов, който е първа писта на протестите с политически привкус, има добри приятели, които са се погрижили много близката до сърцето му Деница Колинс да бъде назначена в Министерството на икономиката, твърдят запознати.

Според хора от там русата мадама най-изненадващо е заела шефската позиция началник на отдел Руска федерация, страни от ОНД и Грузия във ведомството.

 

Шефът на КТ „Подкрепа“ настани любовницата си в министерство

 

Нейни колеги са категорични, че тя е пристигнала там по втория начин през 2020г., под ръководството на министър Лъчезар Борисов. От тогава до сега тя е несменяема, но не се е и набивала на очи.

Лека-полека „калинките“ стават ясни, както с количествата несвършена работа, така и с връзките, които са ги докарали.

Деница Колинс не криела пред колегите си, че има много близки отношения с „Митко” и почти всеки ден се срещала с него.” Заради работното място на дамата Димитър Манолов явно е поел ангажимент да връща услуги. Според запознати със синдикалния бизнес се справя успешно.

Източник: Уикенд