Черната Златка ще ражда секцио заради здравословния проблем

Сериозен здравословен проблем измъчва Златка Димитрова, по-известна като Черната Златка.

Черната Златка, която е вече в седмия месец на бременността си обяви, че възнамерява да ражда секцио. Изборът е направен от специалисти и не е заради каприз на плеймейтката, а заради факта, че има проблеми със сърцето. Тя страда от т.нар синдром ВПВ, който предизвиква тахикардии (учестен пулс). До момента Черната Златка е наддала едва с 3.5 килограма не защото не се храни, а понеже набляга предимно на плодове и зеленчуци, пише вестник „24 часа”.

[caption id="attachment_418151" align="alignright" width="300"]Черната Златка ще ражда секцио заради здравословния проблем Черната Златка ще ражда секцио заради здравословния проблем[/caption]

Черната Златка посочва, че случайно или не при нея твърдението, че когато очакваш мъжка рожба ти се дояждат предимно солени храни, работи на 100%. Тя посочва, че вече се изморява твърде бързо, когато ходи пеш, но специалистите я успокояват, че това е в рамките на нормалното. Напоследък прави разходките си из парка „Св. Троица” в София. Черната Златка е избрала този парк, тъй като често посяда на някоя пейка и наблюдава как си играят децата, а освен това търси съвети от други майки. Черната Златка подчертава, че не вярва в суеверията, особено на това да не се купуват предварително дрешки за бебето. Тя подчертава, че се чувства по-спокойна сега, тъй като почти всичко за появата на рожбата й е готово.

Вече е обзаведена детската стая в дома им, а стените са боядисани в резедаво. Набавени са стол за хранене, количка, бебешки шезлонг и какви ли не още неща, необходими за отглеждането на едно бебе. Братовчедката на Черната Златка също има малко дете и е обещала да й помогне с някои вещи като електрически стерилизатор за биберони и шишета. От около близо месец Златка Димитрова си е в София, където д-р Марина Михова наблюдава внимателно бременността й. По всяка вероятност секциото на Златка Димитрова ще се води от д-р Георги Стаменов, който е много добър специалист. На него са се доверили редица известни личности, сред които водещата на „Търси се” Нели Хаджийска и новинарката Ани Салич, пише pik.bg.