Сензационни пророчества на феномена Вера Кочовска излязоха наяве

Преди няколко дни се навършиха 70 години от рождението на феномена Вера Кочовска. По повод това в столичен ресторант се събраха членове от популярна група във Фейсбук, посветена на методите на алтернативната медицина. Сред гостите на сбирката бяха и лица, които са имали личен контакт с Вера Кочовска. Приживе феноменът им направил предсказания не само за личния живот, но и за бъдещето на България.

Бизнесдамата Мила Ненчева си спомни за предсказанието, което Вера Кочовска й направили. Преди 14 години тя потърсила феномена за съвет. Дамата имала съдебен спор с руска фирма за имот по българското Черноморие. Във връзка със случилото се с нея, Вера Кочовска заявила, че най-страшното за Русия тепърва предстои. Според нея през 2015 година светът ще е на прага на Трета Световна война, тъй като САЩ ще се опита да разцепи Русия. Вера Кочовска предрекла, че във войната ще бъдат използвани смъртоносни вируси вместо оръжия.

[caption id="attachment_420333" align="alignright" width="300"] Вера Кочовска Вера Кочовска предрекла Трета световна война[/caption]

Благоевградчанка се включи в дискусията с разказ за своята среща с Вера Кочовска. Тя сподели, че я посетила преди време, за да потърси съвет от нея по повод предстоящото си кандидатиране за листата на НДСВ. Вера Кочовска посъветвала жената да не го прави, тъй като политиката е за хора, които не са честни.

Вера Кочовска я посъветвала да стои далеч от жълтите павета, тъй като след време те ще летят над главите на политиците, пише ПИК.