В Стара Загора неотдавна бе извършено шокиращо престъпление от Георги Николаев Георгиев, наричан вече Касапинът от Стара Загора. Той наряза с макетен нож 18-годишната Дебора. Според информация от запознати, Георгиев е женен за Криси Георгиева, която е официалната му съпруга. Двамата са заедно повече от 5 години, след като се сгодили през 2018-та г. и се оженили през следващата година. Имат дъщеря на име Никол, която е на 4 години.

Известно е, че Криси Георгиева работила като сервитьорка в дискотека, в която Георгиев е бил охранител. В момента тя се занимава с рисуване и продава творбите си в социалните мрежи.

Съдейки по профила на Дебора в социалните мрежи, тя е септември трябва да бъде ученичка от XII-ти клас в Професионалната гимназия по ветеринарна медицина в града на липите. Дебора обича да се занимава с рисуване, танци и е талантлива певица.

От разследването става ясно, че Георги Николаев Георгиев е бивш джудист и има отличия от състезания в бойния спорт. Преди това е имал съдебни проблеми за побои, а също и извършва незаконно професията охранител.

За този ужасен акт на насилие срещу Дебора се смята, че основния мотив е ревност, която Георгиев изпитвал. Разследващите са открили и други съдебни действия в миналото му.

 

Дебора:

СЕНЗАЦИОННИ СНИМКИ на жената на изверга Георги! Вижте майка му и баща му (СНИМКИ)

 

Официалната му съпруга – Криси Георгиева:

СЕНЗАЦИОННИ СНИМКИ на жената на изверга Георги! Вижте майка му и баща му (СНИМКИ) - Снимка 2

 

Извергът Георги с жена си:

СЕНЗАЦИОННИ СНИМКИ на жената на изверга Георги! Вижте майка му и баща му (СНИМКИ) - Снимка 3

 

Бащата на Георги, Николай Стоянов - Пържолата:

СЕНЗАЦИОННИ СНИМКИ на жената на изверга Георги! Вижте майка му и баща му (СНИМКИ) - Снимка 4

СЕНЗАЦИОННИ СНИМКИ на жената на изверга Георги! Вижте майка му и баща му (СНИМКИ) - Снимка 5

Източник: pik.bg