Сензационна новина за Шумахер

https://razkritia.com/razkritia/senzacionna-novina-za-shumaher/55011 Razkritia.com

Михаел Шумахер ще се подложи на поредната операция

Сензационна новина за ШумахерНова операция предстои на пилота от Формула 1 Михаел Шумахер. Той ще се подложи на нова интервенция за присаждане на стволови клетки. Това съобщи кардиохирургът Филип Менаше, пише БЛИЦ.
От края на декември 2013 година 51-годишният пилот лекува тежки травми на главата и мозъка. Тогава той пострада при падане, докато кара ски.
Филип Менаше, който е поел случая на Шумахер, заяви че задачата им е да възстановят нервната му система, предава БТА.
  Все още е твърде рано да се прогнозира какъв ще бъде резултатът от предстоящата интервенция. Това заяви неврохирургът Никола Акяри. Специалистът разкри, че шампионът от Формула 1 страда и от две заболявания, които влошават състоянието му. Шуахер има мускулна атрофия и остеопороза, пише БЛИЦ, позовавайки се на агенцията. Акяри заяви, че през последните години науката направи сериозна крачка напред по отношение на лечението със стволови клетки. Неврохирургът добави, че въпреки това все още знаем малко за човешкия мозък и не  ясно как той се променя. "На този етап не можем да прогнозираме до какви резултатите ще доведе тази операция", заяви още специалистът.
 Близките на пилота все още отказват изявления и предпочитат да не закриват пред медиите подробности за състоянието му.
Тагове:

Коментирай

0 Коментара