Семейството на Шумахер взе важно решение

https://razkritia.com/razkritia/semeystvoto-na-shumaher-vze-vazhno-reshenie/54979 Razkritia.com

Семейството на Шумахер взе важно решениеСемейството на Шумахер взе важно решение

Последната новина около Михаел Шумахер е, че му предстои важна операция, по време на която ще бъда извършено присаждане на стволови клетки. Оказа  се тази информация е прибързана. Близките на шампиона са решили да отложат интервенцията за неопределен период от време. Лекарите планират операцията с цел да се оздравяване и "рестартиране" нервната система на легендата на Формула 1.

Но заради пандемията, близките му са решили да отложат интервенцията. Шумахер попада в категорията на особено рисковите пациенти.
Транспортирането му от Швейцария до Париж, както и престоят в болницата, допълнително увеличават риска от заразяване.
Дългогодишната семейна приятелка и мениджър на шампиона Сабине Кем разкри, че бил в Париж през 2019 г. само за прегледи. Лекарите се съмнявали, че операцията със стволови клетки може да окаже нежелани ефекти върху мозъка. Професор Менаше, който е един от най-добрите специалисти в областта, твърди, че няма подобен риск. Пред "Гардиън" той отказа да разкрие подробности, заявявайки че това са лични детайли и не е редно да се коментират. Никола Акяри, който е не само светило в неврохирургията, но и приближен до Шумахер заяви, че подобна интервенция би повлияла позитивно на нервната система, без да се очакват чудеса. "Проблемът с терапията със стволови клетки е, че не знаем какво се случва с мозъка. В случая с Михаел това е най-ключовото", заяви още експертът, цитиран от БЛИЦ.

Тагове:

Коментирай

0 Коментара