Иван Тодоров-Доктора бе ликвидиран посред бял ден в центъра на София през 2006 г.

За разлика от българската полиция и прокуратура, най-близките роднини на Иван Тодоров-Доктора, знаят кой е поръчал ликвидирането му. Страшната тайна за първи път бе споделена от сина на контрабандиста – Теодор. И то не пред кого да е, а пред щерката на Кокаиновия крал Брендо – Лара Банева.

Семейството на Иван Тодоров-Доктора знае истината за убийството му
Доктора бе сочен за контрабандист №1 у нас

„Искам да те питам дали Брендо уби баща ми. Аз съм Теодор – синът на Иван Тодоров-Доктора“.

Това попита в края на 2015 г. наследникът на контрабандиста Лара Банева в популярната социална мрежа Ask.fm. Както може да се очаква, Лара му отговаря категорично „не“, но и избягва да е конкретна по другите въпроси.

На въпроса къде е баща й, Лара Банева отговаря лаконично: „Където си поиска“.

Въпросите си наследникът на Доктора задава в навечерието на 10-ата годишнина от неговата смърт. Иван Тодоров бе ликвидиран през 2006 г. Оттогава нито ченгета, нито прокурори никога не са излагали версията, че Брендо е поръчал сочения за контрабандист №1.

Веднага след покушението криминалистите обявиха множество версии. Едната е, че зад поръчката стои албанската мафия, която се опитва да измести Доктора от контрабандата с цигари. Под подозрения са и Братята Маргини – босовете на силовата групировка СИК, около която гравитира и Брендо.

Източник: „Уикенд“