Няма никакво съмнение, че Ваня Джаферович обича да общува с млади и засукани красавици.

 

Нещо повече – той изобщо не се притеснява от факта, че е женен и без капка срам сваля мацки в социалните мрежи. Запознати издават, че дори си е свалил няколко приложения за запознанства, където е доста активен.

 

Иначе блондинът не пропуска възможност да се представи като семеен тип, държащ на съпругата и децата си. Очевидно обаче нищо човешко не му е чуждо. Запознати коментират, че той усилено си чати с млади жени. Така и не става ясно обаче дали нещата приключват дотам или се е срещал с част от момичетата, с които си пише.

 

Семейство Джаферович е на ръба на жесток скандал заради…

Хърватинът и най-мразената участничка от последното издание на „Игри на волята“ – Жени Джаферович, сключиха брак преди десетилетие, но са заедно от 13 години. Двойката имат и две деца – Леа на 10 години и Бо на 7 години.

 

Първата среща на спортиста и бившата плувкиня е виртуална – запознават се във Фейсбук, където не Ваня, а Жени предприема първата крачка. Гримьорката издава, че харесала спортиста още в първия миг, в който го зърнала и затова решила да го провокира да й пише.

 

Писала му на английски, тъй като предвид името и националността му, предположила, че живее извън България. Изненадващо за нея обаче, той й отговорил на български.

Дъщеря им Леа се роди на 11 февруари 2012 г. – половин година, преди двойката да минат под венчило. Синът им Бо пък дойде на бял свят навръх националния празник – 3 март 2015 г. И двете им деца са родени в Бургас.

 

Ексфутболистът е много щастлив с Жени, но търси малко забавления извън семейното гнездо. Както сами се досещате ги намира в приложенията за запознанства, както и в Инстаграм, където изобилства от тунинговани красавици, по каквито си пада.

Разбира се Ваня упорита крие от жена си за тези чатове, тъй като в противен случай в дома им ще избухне жесток семеен скандал.

 

Макар Джаферович да е доста предпазлив, девойките, с които общува го разпознават от раз. Така и не става ясно дали и в момента продължава комуникацията си с младите девойки, но е сигурно, че е комуникирал с тях, докато съпругата му бе в „Игри на волята“.

Източник: Уикенд