Едно от най-разпознаваемите лица от малкия екран и ефира на Нова телевизия - Лора Крумова, си заслужи “народната любов” и отнесе стабилна критика в социалната мрежа.

Куп анализатори и социално активни лица укориха водещата на “На Фокус” след интервюто й с политика от ГЕРБ Делян Добрев. Някои от тях дори признаха, че се срамуват от нивото на българската журналистика в нейно лице.

Ето част от мненията, с които се напълни “Фейсбук” след интервюто:

Съсипаха българска водеща след интервю с Делян Добрев

Виктор Димчев

Според Делян Добрев енергетиката в България продължава да се ползва като източник на несметни комисионни. Девет души в държавата управляват милиардите от наследството на Лукойл, един от тях на ръчно управление. Стойността само на една от сделките носи 5 млн. лева на месец. Затова службите послушно слушат.

Отнемането на дерогацията за руски петрол очевидно ще спре комисионните, затова като нищо няма да мине в НС. “

Приблизително по същия начин темата с МОЧА беше заметена, все пак са избори, а другарите имат няколко коне на стартови позиции, от които зависи още по-голям достъп до обществените ресурси.

Които се крадат ежедневно.

"На Лукойл хранилката е прекалено голяма", както казва по-храбрия Делян.

Константин Мишев

Гледам я тази. Дето разправяше, че България била обявила война на СССР. Гледах интервюто с Вили Лилков. След това с Делян Добрев...

Ами ако тази има нещо общо с журналистката... аз ще стана хамалин на гарата. Или ядрен физик.

Какво предпочитате?

Срам ме е!

Наистина ме е срам!

Борис Марков

Ако Делян Добрев и Лора Крумова бяха роднини, интелектуалното превъзходство на Добрев над Крумова е толкова жестоко и демонстративно, че би трябвало да се класифицира като домашно насилие. Много я бие и то системно. На нея и харесва. Класически случай на домашно интелектуално насилие.

Какво нещо е егото. Лора, от зор да си върне на Добрев, за няколкото брутални измитания на студиото с нея, които той и спретна, сега ще го държи и ще го направи премиер в близко бъдеще. Дори на мястото на Добрев щях да почна да си мисля за хора, на които има доверие на ключовите министри. Готов е.

Точно такъв човек трябва да лекува след “сглобката”.

Разбира се, че Крумова отново се изложи, егати кефа.

Източник: blitz.bg