Актьорът и тв водещ на предаването „Преди обед“ Сашо Кадиев направо удари дъното.

По време на днешното издание на предаването, двамата с колежката му Деси Стоянова и седмичните им коментатори Вики Терзийска от „Мастило“ и Свилен Ноев – гласът на „Остава“ се върнаха назад във времето и изпаднаха в носталгия по 90-те години на ХХ век.

Технологиите за аудио и видео техника от онова време напоследък се превръщат в нещо като мания, особено на фона на нашето съвремие, когато вече всичко е дигитално.
Четиримата се прехласнаха по времето на касетките.

Свилен се похвали, че разполага с колекция от около близо хиляда часа музика на такъв носител и допълни, че касетите се намират в родния му град – Габрово. Разкри, че в младежките си години е слушал от Марая Кери до "Слейър".

В типичния си стил, Сашо Кадиев за пореден път се опита да изпъкне пред останалите, заявявайки, че скоро е намерил видеокасета на полето, на която „имало филми и от двете страни“.
Още тук стана ясно, че историята, с която се опита да блесне е набързо скалъпена. 

Вероятно опитът му е бил да разсмее хората, но истината е, че е постигнал точно обратния ефект. Всички са наясно, че видеокасетите нямат две страни за разлика от аудиокасетите, чиято магнитна лента е разделена на две писти.
Източник: pik.bg

Сашо Кадиев удари дъното