Президентът Румен Радев направи щедър подарък на 82-годишната си майка.

Съседи на Станка Радева разкриват, че държавният глава я е изненадал с нов автомобил. Тя отдавна мечтаела да си има лична кола и очевидно президентът е решил да сбъдне тази й мечта за рождения й ден.

За никого не е тайна, че Станка Радева изкара шофьорска книжка на 80-годишна възраст. Отначало карала семейния „Мерцедес“, с който покойният й съпруг катастрофира преди години, но била категорична, че тази кола е изключително мощна и голяма за човек на нейната възраст, а и й навявала лоши спомени.

Така майката на Румен Радев вече е горд собственик на нова кола, която е точно по вкуса й. 
Румен Радев заложил на покупката на марка японски автомобили като спрял избора си на най-малкият и компактен модел.

Бърза справка из сайтовете за продажба на автомобили разкрива, че колата се търгува на цена от 6 до 50 хиляди лева в зависимост от годината на производство и екстрите, които предлага.
Жителите на Славяново споделят, че не знаят колко точно струва автомобилът на Станка Радева, тъй като тя не била от тези, които обичат да се хвалят.

Припомняме, че това е вторият автомобил, който Румен Радев купува през тази година. Първият бе предназначен за сина му Георги, който през май тази година бе абитуриент. Наследникът на президента дори вече е регистрирал първото си ПТП.
Източник: retro.bg
 

Румен Радев обзаведе майка си с…