Изглежда ще последва примера на братовчедка си София

По всичко личи, че в най-скоро време и синът на Румен Радев ще забегне към чужбина.

След като през май тази година Георги Радев завърши средното си образование, има голяма вероятност да продължи образованието си зад граница.

Близко до семейството издават, че по всяка вероятност наследникът на Румен Радев ще продължи обучението си в Германия.

Румен Радев изпраща сина си в…

Интересът на Георги Радев бил привлечен от елитен университет в Дортмунд. Той се е насочил натам благодарение на първата си братовчедка София, която е племенница на Румен Радев.

София е дъщеря на по-голямата сестра на президента Лозана. Тя вече втора година следва висшето си образование във въпросния град в Германия.

Георги и София са изключително близки. По време на ученическите им години редовно изкарвали ваканциите в родното село на Румен Радев – Славяново.

Бащата на държавния глава не доживя да види внуците си като абитуриенти. Той напусна този свят през март 2020 г.

Дъщерята на Румен Радев – Дарина, както и неговата племенница София, са един набор. Те завършиха заедно гимназии в София.

Президентът обаче не изпрати дъщеря си да продължи своето образование в чуждестранен университет. Причината за това бе, че тя избра да остане да учи в родината си. Дарина е напът да приключи втората година от обучението си в НАТФИЗ, където учи актьорско майсторство в класа на Пенко Господинов.

Източник: retro.bg