Бившата на младоженеца Маги Сидерова блестеше на сватбата им с новия си мъж.

Изящната Роси се врече на любимия си в резиденцията на Бай Тошо в "Приморско"

Приказна сватба в едно от най-романтичниге кътчета на българското Черноморие, Перла бийч в Приморско, подари бизнесменът Борислав Желязков на любимата си - родния топмодел Роси Черногорова. Двамата се врекоха във вярност пред очите на десетки скъпи гости, сред които Ивайла Бакалова с мъжа на живота й, бизнесменът Веселин Денков, Диляна Попова, Азис, Папи Ханс и множество представители на модния и бизнес небосклон.

Булката сияеше в нежна рокля от бяла дантела, описваща изящното й тяло, а съпругът й, познат в светските среди като Боби Манекена, беше заложил на нестаннартен тоалет, също в бяло, където класическото сако е заместено от елегантен елек, подчертаващ атлетичната му форма.

Гостите останаха възхитени от неувяхващата красота на Мис България Ивайла Бакалова, която е сред най-добрите приятелки на булката и допринесе много за организацията на приказното тържество. Тя блестеше в малка сребриста рокля, ласкаеща шоколадовия й тен и фантастично тяло, за каквото прохождащите моделки могат само да мечтаят. Любимият й Веселин Денков, предпочел луксът на костюм в цвят слонова кост, логично не откъсваше очи от нея през цялата вечер.

Безспорната изненада обаче беше присъствието на бившата съпруга на младоженеца - черната перла Маги Желязкова с новия си мъж Георги Сидеров. Противно на правилата, че на сватба черното е табу, тя бе облечена точно в разголена little black dress от сатен.

По думите на някои по-суеверни гости, присъствието на бившата съпруга на Боби е зла прокоба и ще помрачи бъдещото семейно щастие. Според старите хора това е така, защото парясниците и вдовиците носят тежка енергия на неразплатени кармични дългове. Енергийните психолози вярват, че дори съпрузиге да са разтрогнали брака формално, чакрите им са свързани със здрави нишки, по които текат силни емоции, най-вече на болка, гняв, обида и желание за мъст. Близкото присъствие на някогашни любови по време на брачна церемония възпрепятства новите съпрузи да изградят общо енергийно тяло. Така здравето, щастието и просперитета изтичат от бъдещия им дом и обричат младоженците на бедност, бездетие и раздяла, редят маговете.

В случая с Роси Черногорова опасността била многократно по-голяма, т.к Маги Сидерова още страдала по Боби и проливала горчиви сълзи, че той намери щастие при изящната манекенка на Ивет Фешън. Въпреки, че черната перла се води щастливо повторно омъжена, тя ревяла, че никой не можел да й върне изгубеното щастие. В сърцето си Маги таяла тежка обида от многобройните изневери на Манекена, който редовно беше хващан да й кръшка с различни хубавици. Към старата болка сега се прибавила и мъката, че красивата като цвете Черногорова е успяла да му надене брачния хомот.

Не само за Боби Желязков това е втори брак, но и за Черногорова, която остава вдовица преди 7 години. Съпругът й Димитър Стоянов - Митко Лудия бе разстрелян пред блока, в който живееха в Пловдив, пред очите й. От връзката си с Лудия Черногорова има две деца, които остават сирачета и красавицата отглежда сама. От своя страна, Боби Манекена има един наследник - Боби от брака си с Маги, с която се разделиха през 2014 г., а години по-късно бившата му вдига пищна сватба с актуалната си половинка Георги Сидеров, чиято фамилия носи и до днес.