Те сами издали адреса на квартирата му пред полицаите

Бащата на двойния убиец от мелето в София, случило се преди седмица Георги Семерджиев – Константин Семерджиев, хвърли всички в шок.

Той и съпругата му категорично отказват да застанат пред камера, за да не бъдат сочени с пръст.

В ефира на bTV обаче той разкри, че във фаталната вечер Георги е бил при тях на семейна вечеря.

Родителят на Георги Семерджиев хвърли всички в шок

Нищо в действията или очите му не подсказвало, че има проблем. Уверява, че ако като родител бил видял нещо притеснително, нямало да му позволи да се качи в автомобила.

От дома им излязъл към 20.30 ч. и се запътил да вземе брат си от работа. Нищо тревожно не подсказвало предстоящия инцидент.

Споделя, че след катастрофата не са се виждали, нито пък са имали възможност да разговарят. Във фаталната вечер полицаите го потърсили в дома му, но те ги насочили към квартирата.

Според скандалната версия на бащата Константин Семерджиев, Георги Семерджиев си бил в квартирата и нито се е опитвал да бяга, нито нищо…

Отдава опита му да се укрие след катастрофата на преживения стрес от мелето.

Родителите на Георги Семерджиев твърдят, че не са били наясно, че има проблеми с наркотиците, нито пък са знаели за приятелите му. Жалват се, че пето денонощие поред не са спали и не смеят да излязат от дома си.

В тяхното съзнание не са създали човек, способен на такова нещо.

В заключение посочва, че нещата в живота на Георги Семерджиев започнали да вървят надолу от момента, в който бил задържан за черното тото.

Източник: blitz.bg