Малко преди смъртта си Робин Уилямс прави разтърсващи самопризнания за факти от живота си, от които се срамува

Малко преди смъртта си актьорът Робин Уилямс прави самопризнания пред журналисти, в които разкрива миналото си. Обичаният комик има няколко порока и въпреки усилията си да пребори с тях, не успява. Робин Уилямс имал проблеми с алкохола.

Малко преди да се роди синът му през 1983 година, той се зарича, че повече никога няма да вкуси от спиртните напитки. Робин Уилямс успява да се откъсне от порока си и цели 20 години не близва алкохол. През 2003 година нарушава обета си. Това се случва в Аляска по време на снимките за един от филмите, в които Робин Уилямс участва.

[caption id="attachment_419094" align="alignright" width="300"] Робин Уилямс Робин Уилямс се срамувал от постъпките си[/caption]

Актьорът разказва, че тогава намерил утеха в алкохола, тъй като чувствал, че се намира на края на света. Робин Уилямс споделя пред "Гардиън", че срамът от факта, че не е успял да се пребори със зависимостта си към алкохола, го тласка към опиатите.

Срамът от постъпките му е причината той да изпадне в депресия. Именно това е главната причина Робин Уилямс да посегне на живота си. Актьорът не може да преживее срама от постъпките си, пише Хот арена.

Въпреки, че проблемите на Робин Уилямс остават незабелязани за медиите, семействто му знае за тях.