Рейтингът на едно от най-скъпите предавания „С Рачков всичко е възможно“ по Нова телевизия се срина главоломно. Провалът стана ясен при данни, разпространени от самата медия, в началото на седмицата.

 

Оказва се, че предаването на комика е отстъпило по гледаемост пред конкуренцията от Би Ти Ви с „Гласът на България“. Резултатите са при възрастовата група от 18 до 49-годишна възраст, която по традиция е най-интересна за рекламодателите и съответно – най-важна за Нова телевизия.

 

Шоуто на комика в предишния си сезон беше заложило на лица, които често се повтаряха в отделните епизоди като: Боби Турбото, Герасим Георгиев – Геро, Алекс Раева и всички останали до болка втръснали се знаменитости. За тази година уж беше обещано да има по-голямо разнообразие, но уви.

 

Първото предаване мина добре с актьори от Народния театър. Последва обаче включване на участници от предишни сезони на „Игри на волята“, което се оказа доста скучно. А след поканата на до болка омръзналата Жени Джаферович, зрителите явно са сменили канала.

 

Рейтингът на Рачков се срина

 

Очакваше се гафът да се замаже от спортните величия Христо Стоичков, Любо Ганев и Стилиян Петров, но дори и те не успяха да постигнат търсения ефект. Катастрофата продължи и с гостуванията на поредицата красавици.

 

Със сигурност предаването няма да бъде свалено от ефир, но едва ли актьорът е доволен, че неговото предаване е единственото, което не издържа конкуренцията с Би Ти Ви.

Източник: Уикенд