Появиха се разтърсващи разкрития за последните часове от живота на дългогодишния кмет на Якоруда Нуредин Кафелов, който сложи край на живота си.

 

В деня на смъртта му роднини, както и служители на общината, са разговаряли с него. Те споделят, че от няколко дни Кафелов бил странен, а поведението му било доста по-различно от преди.

 

От думите им става ясно, че градоначалникът бил видимо притеснен и сякаш поради тази причина се затворил в себе си. В един момент дори изключил мобилния си телефон.

Това стана ясно от разкритията, направени по-рано днес от прокурор Костадин Чилев, отбелязва Нова тв.

 

От прокуратурата подчертават, че на този етап няма установено присъствие на друг човек в автомобила на Кафелов. Припомняме, че тялото му бе открито именно в автомобила. По телефона му има дупки, които според специалисти са следи от куршуми.

 

Всички открити на този етап находки, сочат, че Нуредин Кафелов сам е посегнал на живота си. Разбира се на този етап не е категорично отпаднала нито една от останалите версии.

Извършва се и оглед в жилището му. Оръжието, което разследващите са намерили в автомобила му, е негова собственост. Чилев поясни, че Кафелов е притежавал нужното разрешително за него.

Източник: dir.bg

Разтърсващи разкрития за последните часове от живота на самоубилия се кмет на Якоруда