Кличко обиди Кобрата в интервю за украински вестник

Нов скандал избухна между Владимир Кличко и Кубрат Пулев-Кобрата.

Световният шампион по бокс Владимир Кличко продължава да унижава Кобрата с „тънки” обиди по негов адрес. В даденото от Кличко интервю за една от украинските печатни медии - "Сегодня", е нарекъл Кобрата "засранце". Запознати посочват, че в превод от руски това означава "посерко", отбелязва БГНЕС.

[caption id="attachment_434739" align="alignright" width="300"]Кличко обиди Кобрата в интервю за украински вестник Кличко обиди Кобрата в интервю за украински вестник[/caption]

Кличко подчертава, че за да се танцува танго, са необходими двама души, а за да бъде интересен боят между двама боксьори, то се изисква и двамата да вложат голяма доза старание. Украинецът посочва, че единственото позитивно нещо, което може да каже за мача с Кобрата е, че този „посерко” е излязъл на ринга, за да победи.

Владимир Кличко призна, че Кобрата за разлика от много други боксьори не е бягал от боя и поради тази причина битката му с него е била много по-зрелищна, отколкото тези с Дейвид Хей или Еди Чембърс. Световният шампион не пропусна да направи коментар и за предстоящите му битки. Кличко заявява, че е почти сигурно, че следващият му бой с Дженингс ще бъде насрочен за 25 април в Ню Йорк. Украинецът подчертава, че до момента съперникът му не е имал поражение.

Мачът между Кличко и Дженингс ще бъде предаван на живо по НВО.

Тези дни в някои медии се появи информацията, че бандата за мокри поръчки на Мила Георгиева е подготвяла покушение и срещу Кобрата. Информацията бе поместена на страниците на в. „Преса”. Медията посочва, че преди време Кобрата се спречкал със сина на Мила – Мартин Георгиев (Марти Джито) в нощно заведение. След спречкването Мартин поискал да бъдат счупени краката на Кобрата.

Запознати посочват, че в бандата на Мила Георгиева участват доведеният и родният й брат, както и бившият й съпруг. Групата се вживявала в ролята на истинска сицилианска фамилия. Твърди се, че Мартин е много отмъстителен и след спречкването си с Кобрата започнал да уговаря свои приятели да счупят краката на боксьора, пише pik.bg.