Актьорът Христо Шопов отново е свободен мъж!

Легендата от филма "Вчера" Христо Шопов тихомълком се е развел с жена си. Той и Мариана Станишева взели решението заедно, но инициатор на разтрогването на брака им е именно тя. Това довериха източници, които са в близост до семейството им. Родителите на младия Наум Шопов имали сериозни пререкания в последните няколко години като основните ядове били заради палавото око на Христо.

Знаем, че Шопов бе сред най-преследваните от фенки родни актьори. Да, с възрастта славата му позатихна, но не му липсвали мераклийки - още повече, че и самият той бил рядък "ценител" на женските прелести и красота, смигват запознати. Отделно от това, животът с Христо никак не бил лек, като се има предвид трудния му и доста чепат нрав.

Никой от двамата бивши съпрузи не е потвърдил вестта за краха на брака им, но сред доказателствата за това е реакцията на самия Наум Шопов. Чаровникът, който преди време бе доста близък с татко си, рязко смени поведението си към него. Дори лично се изпусна, че двамата вече не се радват на толкова "сговорчиви" отношения. Обяснимо защо...

Бракът с Мариана всъщност е втори за звездата от "Вчера". Като млад той е бил женен за балерината Александра Георгиева, която също си тръгва от него, подлудена от ревност. Самата тя е признавала многократно, че не е съумяла да свикне с фенките на мъжа си и този начин на живот не й допадал.

Източник: Уикенд